מלכות / פרובנס / שוקולד
ארץ גשור

ברמת הגולן, ממזרח לכנרת ממוקם קיבוץ גשור. מרכז המבקרים היפה שהוקם מקבל את פני הבאים. בעונת המסיק ניתן לראות את תהליך הפקת שמן הזית באולם הייצור, ובנוסף מוקרן סרט הסבר, שבסיומו תוכלו לטעום ממגוון השמנים ולהשוות את הטעמים השונים.

תצפית נחל אל על

לפני הכניסה ליקב שאטו גולן נעצור לצפייה על נחל אל על. משם לאחד היקבים היפים בארץ.

יקב שאטו גולן

שער הכניסה איתן ומרשים. שיחי ורדים בכל פינה ומדשאה רחבת ידיים. בכניסה ליקב בריכת דגי זהב פסטורלית. חדר החביות הוא אחד מהמרשימים בארץ. שולחן אבירים עשוי עץ במרכזו, אפלה וקרירות עוטפים את הנכנס. בעיקר יינות אדומים. טעמים כבדים, בעלי גוף מלא ופירותיים.

ליקבים נוספים ברמת הגולן לחצו כאן.

מרכז המבקרים עוצר הנשימה של יקב שאטו גולן, אליעד, רמת הגולן
הנחתום, לחם בוטיק ופיצה גורמה

כשמו כן הוא. מקום המתמחה בלחם ופיצה. כיף לעצור ולשבת על הספסלים שבחוץ. רגע, לא להתמלא. רק להרגיע את הבטן. בהמשך היום אחת המסעדות הטעימות בארץ.

מצפה אופיר

מצפה אופיר יספק תצפית מרהיבה אל הכנרת והמרחבים.

חוות השוקולד גליתא

סדנה מתוקה ויצירתית. סרט ולאחריו בוחרים ויוצרים. משחק חידות חיות בגינה החמודה מסיים את השעה.

בית משוקולד, יצירה בסדנה של גליתא חוות שוקולד, דגניה
מסעדת 1910

נעים ללכת מהחנייה למסעדת 1910. נכנסים בשעריה של החצר הנאה. המנות אסתטיות בצורה יוצאת דופן, מקוריות וטעימות. אהבנו במיוחד את קערת השרימפס ופסטת ג'מלי. השירות חייכני ואפילו השירותים יפים ונקיים. הצער היחיד הוא שמיקומה רחוק מאיתנו ויש להגיע אליה במיוחד. שלא תטעו – ההגעה משתלמת!

* שימו לב שהמסעדה, נכון לעכשיו, פתוחה רק בשעות הערב. יש להתעדכן ולהזמין מקום מראש במידת הצורך.

מנת שרימפס ומנת פסטה במסעדת 1910, קיבוץ דגניה
מרכז המבקרים עוצר הנשימה של יקב שאטו גולן, אליעד, רמת הגולן
בית משוקולד, יצירה בסדנה של גליתא חוות שוקולד, דגניה
מנת שרימפס ומנת פסטה במסעדת 1910, קיבוץ דגניה
שתף
שמור מסלול