יום / הפתעות / קיבוץ
ג׳ילברט Gilbert, נען, ישראל
"סטודיו ורדי", נען, ישראל
מיכל נגרין אוסף פרטי-Michal Negrin Private Collection, נען, ישראל
Rebecca-אופנה נענית, נען, ישראל
אורלי קפה בוטיק, נען, ישראל
קיבוץ נען
הקיובץ שופע פינות חמד מקסימות. מאמני ברזל שאת פסליהם תוכלו לראות בחצר לצד הכביש ועד קיר סוקולנטים מרשים ויפהפה.

מיכל נגרין אוסף פרטי
גלריה יפהפייה בה משובצים פריטים מיוחדים היוצרים קולאז' חד פעמי. בכניסה פינת קפה בהגשה עצמית ועוגות למכירה.

קרן טיבי
ממש מאחורי המבנה מתחבאת חנות של כלי קרמיקה יפהפיים. הכלים מיוצרים במקום ע"י קרן טיבי ויהוו תוספת נפלאה לכל מטבח ובית. עקבו אחר השילוט.

רבקה - Rebecca
חנות אקלקטית בה צבעוניות הפריטים ואיכותם יוצרת מקום מלא בכל טוב ששווה לחזור ולהיכנס אליו.

אורלי קפה בוטיק ORli
סיום מושלם ליום מפתיע. בימי קורונה מזמינים בבית הקפה ולוקחים לשבת בספסלי הפיקניק הפזורים בחורשה הסמוכה. יש רק לקוות שמנהג זה יישמר גם בימים כתיקונם.

שמור מסלול
בשנת 2017 חודשה המאפייה המקורית של הקיבוץ אחרי שהייתה סגורה במשך 50 שנה. אלמנטים ישנים שומרו ואף תנור האבן בן 100 השנים, זכה לשיפוץ. מאפייה קסומה, בה המורשת והאווירה ללא ספק מורגשים בכל מקום. פינה מושלמת תחת העץ. בימי שגרה אפשר לשבת לאורך בר העץ ובימי קורונה לקנות לקחת ולשבת על הדשא. קפה, סנדוויץ' טונה, עיתון וציוץ ציפורים והנה לכם בוקר רגוע.