יקב פלם

מקומיות. ביקב של משפחת פלם זהו אחד מערכי היסוד. היקב, אשר הוקם בשנת 1998, שם דגש על הטרואר של הרי יהודה. כאשר הכרם החדש ביותר (2019) ניטע על הטרסות באזור אבן ספיר ועתיד להיבצר שנה הבאה.

תקופת הקורונה תסמל כנראה לעוד הרבה שנים את השינוי המשמעותי שחל בתיירות הפנים בכלל ובעולם היקבים הישראלים בפרט.

קהל חדש שלא הכיר היטב את היקבים הישראלים החל להגיע ולטעום. ביקב יצרו חוויה נעימה וממוקדת בה ניתן לבחור טעימה של 4 יינות היקב (Flight). אליהם אפשר להוסיף ממבחר הגבינות, שמן זית, לחמים וקרקרים. לשבת במרפסת היפה תחת העצים וליהנות ממזג האוויר המשגע שמציעה העונה.

היקב, שמייצר בין 160,000-180,000 בקבוקים בוחר שלא לגדול ובכך להמשיך לשמר את היתרונות הקיימים ביקב בוטיק. ביניהם, שימוש במכלי נירוסטה קטנים בהם נשמרת בנפרד כל חלקה ומאפייניה. שיטה זו מאפשרת דיוק בשלב השילובים בין החלקות והזנים השונים, כניסה לרזולוציה ועמידה על הניואנסים שבעשיית היין.

דיברנו על חקלאות וטיולים, אספרסו והביתה 🙂

למסלול המלא לחצו כאן.