#שמשמקומית
התחנה הראשונה בפרוייקט "שמש מקומית" של לירן כוהנר ושלי – פרטים באינסטגרם תחת ההיילייט "שמש מקומית"!
אסקפיזם. יש מקומות שכשנכנסים בשעריהם מרגישים שהכל פשוט נכון. מתחברים לשפה, לנראות, לאג'נדה, לאנשים. פארמה קולטורה הוא אחד מהם.
אחרי שהסתובבו ברחבי העולם, אריזונה, אוסטרליה והודו, הקימו גיל ונדב את הפינה המופלאה הזו. המקום דוגל בסלואו פוד. חקלאות מקומית המזינה את סביבתה. הכל בעיתו. ירקות בעונתם המגודלים בשיטה החקלאית ה-"פרמה קלצ'ר", חקלאות בת קיימא, המבוססת על זמינות המשאבים המצויים בסביבה הטבעית. Farm to Table, מהשדה לצלחת.
מתחילים במעדנייה. ירקות מהגינה, כלי קרמיקה יפהפיים, עציצים, תיקי סל ועוד. לוקחים שייק ירוק מהמקרר ויוצאים לגינה. שולחנות פזורים במרחבי הגן הססגוני. אפשר לבחור פינה ולשבת עם לפ טופ, עם חברה, לעשות סיור מרתק בגינת הירק המגוונת עם גיל או נדב ו/או לקחת סלסלת פיקניק ולהתפנק.
ברוח חיובית זו מאחלת לנו שנה טובה מלאה ברגעים קסומים כאלו!
לחוות מיוחדות נוספות היכנסו לכאן ולכאן.
בסוף פברואר 2022 שינתה פארמה קולטורה את מתכונת הביקורים בה וכעת היא פתוחה לאירועים ומפגשים של ארגונים, חברות פרטיים המוזמנים מראש.