יש מקום עם מעדנייה קטנטנה ומעוצבת בטוב טעם. את פניכם יקבלו פרחי היביסקוס המתייבשים בצלחת רחבה בחוץ. כאשר תצעדו פנימה, ישאלו אתכם מה תרצו לשים בסלסלת העץ היפהפייה. קצת גבינות, ארטישוק, זיתים כבושים במקום, פסטו ביתי, קרקרים, שקית ירקות שאך נקטפו מגינת הירק במשק, בקבוק מים, אולי גם יין, כמובן כלים חד פעמיים מתכלים, מפת נייר מגולגלת.
אח"כ יסבירו היכן נמצאות החממות בהן גדלים שיחי הפטל והאוכמניות (בעונה: אפריל-נובמבר) ומהם ניתן לקטוף ולטעום בדרך. ינחו שתוכלו לבחור לשבת באחת מפינות הפיקניק הפזורות בטבע היפה המקיף את המשק.
זה לא חלום. זה פטל ארץ – משק שגיא. יש להזמין מקום מראש.
#שמשמקומית. היכנסו לאינסטגרם למקומות נוספים בהם ביקרנו, לירן כוהנר ואני, כחלק מהפרוייקט החדש שלנו "שמש מקומית", המעודד חקלאות מקומית וטיולים בפינות קסומות בארץ.
** המעדנייה במקום נסגרה בפברואר 2022.